The Social Network for meeting new people
 
  • TokanMONEYmAKER Tammy TNT

    https://secure.tagged.com/apispb

     

    3706 times

    rm100

    Korang tolong aku sekali aku tolong korang sampai insyaallah

    October 22, 2008

     

    Male

    English, Bahasa Melayu, 中文 (繁軆)

    Asian

    Muslim

  • About Me

    • bunkface,manis,greysky,hujan,Bliz,dan lain lain indie

    • banyak lee

    • tgk ajer lee

    • Tah le..buku ape ek? Majalah pc,pc gamers,kosmic,hype,gempak,utopia....arr ar

    • Arsenal fan die hard+ tgok arr arsenal skng makin best... :P

    • music,band music band music band release new album.. emm hobi aku main gitar ..walaupun ak noob skit,, tapi nak wat camner da minat..

    • dream aku berubah2 satu pun tak sempai di gapai..

    • lastly hope 2 dapat la kawin gan gadis idaman ops saper? tak tau lagi...

    • simple,selekeh?,(=_=)zzz .....alonE..brrrrr

    • tah aper aku nak cari dekat sini .. nak cari ketenangan ke cari masalah .. emm wallahualam

    • luang je masa tgk Web site nie,, sumpah Tak rugi pnyer http://www.niagaprepaid.com/?ref=369 Kalau Rase ada dah Orang boleh bagi anda 50sen sekali tekan msg Abaikan lINk berharga nie ok...Saya ader Formula Nak jual topap ,, MMg uNtung skit tapi ada Teknik yang amat sPeciall!! walaweyy .Tak pecaya rugi oiii,,(TTg MOdal MMg TerKejut BUdak Sekolah Pun Boleh BUkak Akaun Sendiri,, Murah Paling murah Di dunia Topap) Tak guna Cakap Banyak Tgk la LINK tue ea,,, Wasalamm

    • bru seminggu lebih aku da bkak cwgn ke empat hari ni ke5 ..alhmdulilh inccome naik lagi

    • dalamProses! ;P get ready go!!-mahal jagan join kalau malas.. ;) pesanan iklas

    • On da wayy ...makemoney again non stop

    • aku tgh buat ebook nie mantap but aku malas nak heboh lagi