The Social Network for meeting new people
 
 • Mystica

  https://secure.tagged.com/mystica_lady

   

  3280 times

  TribalRed

  Mystica lady

  March 6, 2009

   

  Female

  English

  Caucasian/White

  Spiritual

  Bi

 • About Me

  • Secam se kada sam kupila jednu kasetu.Bio je septembar,i Sunce se jos uvek trudilo da zadrzi letnju toplotu.uputila sam se ka SKC-u gde je vladala piraterija (koje na zalost vise nema). Bila je guzva,ali ja znam zasto sam tu i sta me ceka.Prisla sam standu i "No prayer for the dying" je bio medju gomilom kaseta.Zgrabila sam 150 dinara koje sam (verovali ili ne) skupljala nedelju dana!IRON MAIDEN.Za mene to nije bila samo "omiljena grupa" ili "ja sam njihov fan "GROOOARGH!!", to je za mene bio jedan deo mog sveta.I dan danas ih volim,i rado slusam svoj nekadasnji svet kome pripadaju i Pink Floyd-i koji su obelezili jedan veliki deo Rock ere i svojim tekstovima i muzikom pokazali svet onakvim kakav on zapravo jeste.Moj prvi koncert "Deep purple",cak sam i kupila jedne od svojih zvoncara koje zoven"purplovke".Mno go suza je proliveno zajedno sa Janis Joplin koja je za mene ziva i uvek je tu uvek me podseti na moj bol.ROK MUZIKA JE MOJA INSPIRACIJA I MOJ VECITI PRIJATELJ;"Long live r'n'r!

  • "Rekvijem za snove"-Tako pogadja pogotovo kada dozivis na svojoj kozi. -"Hair"-Film koji oslikava moje ideale i sve ono u sta jos uvek verujem i prkosim ovom svetu Kosom! -"Djavolji Advokat"-Film koji pokazuje kakav je ovaj svet u stvari,i da su ljudi u stvari zapravo najvece zlo. -"The Crow"-Vrana,film koji je mozda za neke SF, za neke mozda nema smisao,ali ja sam "citala" izmedju redova.Poseban utisak ostavlja to sto je u filmu narator jedan deciji glasic,mislim da je to sasvim dovoljno jer deca su neretko plod ljubavi.Vrana ta crna ptica,tako prelepa u svom bolu i brandon lee koji je preminuo tokom filma(covek mog zivota :) ) -"BLOW"-Sta su prijatelji i kakvi mogu da budu i da li uopste postoje?Mislite o tome? ima tu jos mnogo filmova:"Sibirski berberin","doktor Zivago"(samo za one sa zivcima),"Blistavi um","Pijanista".Da ne zapostavim i domacu scenu:"Rane","vizant ijsko plavo","Pejzazi u magli","Underground" ,"Oktobarfest"... Film je umetnost koja ume da ostavi bez daha.

  • "L word", Shane..mmm.. suvisna sprava u kuci.crna kutija sa konstantnim groznim vestima koje se ponavljaju iz dana u dan.Ne gledam Tv. Kanali koji su iole zanimljivi su VH1, Animal planet i Discovery. ostalo me ne interesuje.

  • "Demijan" , "Zrelo doba" , "Prozak Nacija"... Ne mogu sad da se setim bas svih knjiga koje su na mene ostavile jak utisak,ali u sustini obozavam da citam.

  • Odbojka,basket...

  • Who I'd like to meet: samo osobe koje imaju mastu,duha i dovoljan IQ da mogu da komuniciram sa njima o svemu.Da mogu da imam poverenja u njih, iako je ovo samo jedan virtuelni svet,zelim da ga podelim sa nekim ko ume to da ceni,jer nisam ja na kraj sveta.Moze da se dogodi da se upoznamo i uzivo ukoliko se dovoljno dobro ukapiramo i pozelimo da se konacno ugledamo, i kazemo cao,kao da se znamo 100 godina.

  • Nemam "snove", samo se trudim da moja realnost bude kao san :)

  • Iskrena, tvrdoglava, odana, spremna na sve, narcisoidna, otvorena, komunikativna, avanturista, radoznala, perverzna, nestrpljiva, umetnicki nastrojena.

  • Imam samo jedan san.Nedosanjan.Porodica.Koju sam imala,ali sticajem zivotnih okolnosti, prerano izgubila,jbg.Shit happens!Naime da ne patetishem mnogo.Imam samo jedan san-DA IMAM SVOJU PORODICU!To je moj ideal,moj motiv koji me cini jos uvek zivom.Zamisljam to ovako:Moja ljubav i ja,zivimo u skromnom stancicu,svako jutro me budi umesto ovog odvratnog alarma,njegov/njen poljubac, miris kafe i tiho "Jesi li lepo spavala?"Ustajem,pruzam zagrljaj mom voljenom bicu i uzvracam mu/joj:"Volim te,hvala na kafici".Jutarnje vodjenje ljubavi uz muziku i spremanje za posao.Ako je predigra bila duza nego obicno,onda nastaje jurnjava tipa "gde mi je leva carapa?!?!","Izgoreo/la sam novu majcu gde je druga?"..itd jurcamo po kuci dok nas nasha mackica Luci sa cudjenjem posmatra i proteze se po cebetu. Sedamo u skromni autic, i ..skapiramo da nemamo corbe,nastaje svadjica,ali onda trcimo zajedno na bus drzeci se za ruke i zadihani vristimo od smeha!

  • samo osobe koje imaju mastu,duha i dovoljan IQ da mogu da komuniciram sa njima o svemu.Da mogu da imam poverenja u njih, iako je ovo samo jedan virtuelni svet,zelim da ga podelim sa nekim ko ume to da ceni,jer nisam ja na kraj sveta.Moze da se dogodi da se upoznamo i uzivo ukoliko se dovoljno dobro ukapiramo i pozelimo da se konacno ugledamo, i kazemo cao,kao da se znamo 100 godina.